Pennetjes

Voor het eenvoudig dragen van je kastplanken zijn de juiste pinnetjes onmisbaar. Met onze pinnen speciaal gemaakt om planken te dragen heb je de juiste pinnen in huis om snel je planken op de gewenste hoogte te hangen. Deze plankdragers zijn te gebruiken in onder andere kledingkasten, televisiemeubels maar ook in vitrinekasten.

Draagvermorgen van de plankdragers

De pinnen welke dienen als plankdragers zijn zeer sterk en sommige pinnen hebben een draagvermorgen tot wel 80 kilogram. Er zijn verschillende soorten pinnen zo vind je op ProBeslag onder meer extra lange pinnen, rond vormgegeven plankdragers en pinnetjes met een platte kant. Wanneer er een gaatje op maat geboord is zijn de plankdragers eenvoudig te plaatsen. En wil je de plank verplaatsen? Dan zijn de pinnetjes weer makkelijk te verwijderen en opnieuw te plaatsen.

Voordelig plankdrager pinnen kopen

Omdat je vaak meer dan 1 pinnetje nodig hebt bij jouw klusproject leveren wij onze pinnetjes in grootverpakking. Zo heb je altijd voldoende pinnetjes in huis voor een lage prijs. Alles om je meubels af te werken vind je in onze online shop. Naast pinnetjes bestel je ook eenvoudig plankdragers speciaal voor glazen planken en plankdragers voor aan de muur. Maak jouw project af met onze plankdragers en meubelbeslag.

Door Truman