Keukenpoten

Wil je verstelbare keukenpoten kopen bij een gerenommeerde online winkel? Bij ProBeslag vind je een ruim assortiment aan meubelbeslag, scharnieren, ophangsystemen, verlichting en stelpoten voor de keuken. Ook bieden wij stevige keukenpoten van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu gaat klussen in je woonkamer, slaapkamer of keuken: bij ons vind je alle bouwmaterialen en stelpoten die je nodig hebt. Ontdek onze artikelen!

Verstelbare keukenpoten kopen bij een gerenommeerde bouwwinkel

Ben je van plan een eigen keuken te bouwen? Dan zijn onze verstelbare keukenpoten onmisbaar. Je bevestigt de keukenpoten gemakkelijk onder je keukenkasten en verstelt de poten op een eenvoudige wijze, zonder het gebruik van gereedschap. Onze keukenpoten zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Of je nu een moderne of traditionele keuken (ver)bouwt: in ons assortiment vind je ongetwijfeld de juiste stelpoten voor jouw nieuwe keuken!

Een doe-het-zelf keuken op maat dankzij stelpoten

Zelf een keuken bouwen is voordelig en gaat gepaard met oneindig veel mogelijkheden. Wil jij jouw droomkeuken op maat realiseren of verbouw je binnenkort je oude keuken? In onze online shop vind je het juiste keukenbeslag. Voor het monteren van kasten maak je gebruik van onze hoekverbinders en klepschanieren en voor het installeren van de kastdeuren schaf je eenvoudig klepbeslag aan. Wil je ook een unieke look geven aan je keukenkastjes? Bekijk dan ook ons ruime assortiment aan originele en stijlvolle keukengrepen en inbouw ledlampen.

Hoe plaats je verstelbare keukenpoten?

De keukenpoten die je in onze online winkel kunt kopen, zijn eenvoudig te plaatsen; je schroeft ze vast op de hoeken van de keukenkast. Zijn de keukenpoten nog niet de juiste hoogte? Door het draaimechanisme zijn de stelpoten voor in de keuken in hoogte nog enkele millimeters verstelbaar. Het resultaat: al je kasten perfect waterpas.

Bestel alle onderdelen voor het bouwen van je droomkeuken
Wil je verstelbare keukenpoten kopen en je droomkeuken realiseren met behulp van ons keukenbeslag? Ontdek het ruime assortiment in onze (web)winkel. Wanneer je je bestelling plaatst voor 22.00 uur (op werkdagen), dan verzenden wij deze dezelfde dag nog. Heb je behoefte aan advies of heb je vragen? Stuur een e-mail naar contact@probeslag.nl of bel naar 033-258-7176.

Door Truman